10001173_603682586374552_1835553730_o
WinkelwagenZoeken

Disclaimer

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper-) links, zijn eigendom van Tutti Bijouti. De afbeeldingen, teksten en de overige grafische vormgeving van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het is derhalve niet toegestaan om, zonder toestemming van Tutti Bijouti, (onderdelen van) de website te kopiëren, openbaar te maken en/of wijzigingen op de website aan te brengen. Dit geldt dus ook voor de geplaatste foto's.
 
De op deze website getoonde informatie wordt door Tutti Bijouti met constante zorg en aandacht samengesteld. 
Desalniettemin is het mogelijk dat informatie, die op de site wordt gepubliceerd, onvolledig en/of onjuist is. Hiervoor kan Tutti Bijouti, als eigenaar van de website, niet aansprakelijk worden gesteld. Zij zal eventuele onvolkomenheden na constatering zo spoedig mogelijk herstellen, zonder enige aansprakelijkheid te accepteren.
De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Tutti Bijouti behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen, waaronder ook wordt verstaan in de algemene voorwaarden, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.
Druk- en zetfouten voorbehouden.


Voor vragen, klachten en/of opmerkingen kun je mailen naar: info@tuttibijouti.nl.

©2019 tuttibijouti webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop