10001173_603682586374552_1835553730_o
WinkelwagenZoeken

Workshops

Met ingang van heden ben ik wegens toenemende bedrijfsdrukte gestopt met de activiteit "workshop geven". Daarom is het helaas niet meer mogelijk om een boeking te doen. Excuses hiervoor. Tutti Bijouti biedt ook de mogelijkheid tot het volgen van workshops.

Bij elke workshop is er ontvangst met koffie, thee en iets lekkers. Afhankelijk van de duur van de workshop is er tevens een pauze met koffie/thee/fris met een heerlijke versnapering.
De locatie is bij je thuis, op het werk of anders een locatie in overleg.

 
Soorten Workshops

1. Kralenketting met armband maken

Na uitleg kies je een techniek (bv. rijgen of kettelen) en maak naar eigen smaak in je favoriete kleuren een kralenketting en armband!
Leef je uit met je eigen creativiteit. Keuze uit vele soorten kralen (parels, hout, glas, keramiek, metaal, 3D). Alles in één kleurtint of juist alle kleuren door elkaar? Of wordt het Delfts Blauw? Je leert tevens om een slotje te bevestigen en indien van toepassing bedels aan te zetten.


Duur: ca. 3 tot 3,5 uur (incl. pauze)
Prijs: € 24,50 p.p. Minimum aantal deelnemers: 5

 
2. Keitjes armband

Tijdens deze workshop maak je een originele keitjes-armband. De keitjes probeer je met fimo-klei zo echt mogelijk na te maken. Nadat de keitjes gevormd zijn, worden ze in de oven gebakken. Hierna zijn ze klaar om verwerkt te worden in de armband.

Duur: ca. 3 tot 3,5 uur (incl. pauze)
Prijs: € 22,50 p.p. Minimum aantal deelnemers: 5

 
3. Twee armbandjes maken

Maak twee armbandjes en kies daarbij uit drie verschillende technieken; rijgen, wire-wire (herhalingsdraad) of ballchain (bolletjesarmband).
Je krijgt na een uitleg over de technieken kant en klare zakjes met daarin alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan!


Duur: ca. 1 tot 1,5 uur (geen pauze)
Prijs: € 14,95 p.p. Minimum aantal deelnemers: 6


4. Leren armband maken

Tijdens deze workshop maak je een platleren armband met maximaal drie schuivers. De armband is 1 cm. breed en past eenmaal om je pols. Hij wordt afgewerkt met een prachtig en degelijk magneetslot.
Je kunt kiezen uit metalen leerschuivers met een afbeelding, zoals een vlinder of hartje of een metalen leerschuiver die je door lijmen kunt voorzien van een Polaris-cabochon. Uiteraard zijn ook combinaties van beiden mogelijk.
De Polaris-cabochons zijn er in vele kleuren en uitvoeringen (mat/glans/gemixte kleur, glad, bewerkt, glitters), zodat je een persoonlijke armband kunt maken volledig naar eigen wens en op maat.
Het leer wat wordt gebruikt is van eerste klasse Italiaans buffelleer en is er in diverse kleuren.
Het metaal (slot, schuivers, evt. bedels) is nikkelvrij en van designer kwaliteit, hetgeen nauwelijks verkleurd.

Van dit sieraad zul je lang plezier hebben!


Duur: 1,5 - 2 uur (zonder pauze)
Prijs: € 27,50 p.p. Minimum aantal deelnemers: 5.
 
Heb je een voorkeur voor een andere workshop, die niet wordt omchreven?
Mail me dan even met je wens en wie weet is dit te organiseren!


Kinderfeestje?

Ook is het mogelijk een workshop te organiseren op een kinderfeestje. Hiervoor is met name workshop 3 zeer geschikt: het maken van armbandjes. Uiteraard is er ook uitbreiding (of mix) van de workshop mogelijk met bijvoorbeeld het maken van oorbellen of gevlochten enkelbandje. Mail me bij interesse; dan maak ik een voorstel aansluitend bij je wensen en budget.

©2019 tuttibijouti webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop